Φήμες χωρισμού για Κύπρια ηθοποιό – Τις διαψεύδουν τα γεγονότα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φήμες χωρισμού για Κύπρια ηθοποιό – Τις διαψεύδουν τα γεγονότα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επειδή έκαναν χωριστές διακοπές, κάποια βιάστηκαν να διαδίδουν ότι χώρισαν ο τραγουδιστής και η Κύπρια ηθοποιός.

Ο λόγος για την Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, που πριν λίγες ημέρες ο μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής, πήγε για μια εβδομάδα στην Νυρεμβέργη και η Κύπρια ηθοποιός δεν ακολούθησε.

Η Τόνια Σωτηροπούλου όμως, δεν τον ακολούθησε γιατί είχε casting για μια νέα ταινία στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Down Town.

Το ζευγάρι, όχι απλά δεν χώρισαν αλλά είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ και μάλιστα θα περάσουν το καλοκαίρι τους στην Αντίπαρο και σε περιοδικές του Κωστή σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μάλιστα, το Σάββατο (22/6) η Τόνια δημοσίευσε φωτογραφία όπου είναι αγκαλιά με τον Κωστή και με άλλη μεγάλη παρέα αναφέροντας στην λεζάντα «Αρκεί να είμαστε μαζί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE