Φήμες χωρισμού για Κύπρια ηθοποιό – Τις διαψεύδουν τα γεγονότα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φήμες χωρισμού για Κύπρια ηθοποιό – Τις διαψεύδουν τα γεγονότα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επειδή έκαναν χωριστές διακοπές, κάποια βιάστηκαν να διαδίδουν ότι χώρισαν ο τραγουδιστής και η Κύπρια ηθοποιός.

Ο λόγος για την Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, που πριν λίγες ημέρες ο μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής, πήγε για μια εβδομάδα στην Νυρεμβέργη και η Κύπρια ηθοποιός δεν ακολούθησε.

Η Τόνια Σωτηροπούλου όμως, δεν τον ακολούθησε γιατί είχε casting για μια νέα ταινία στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Down Town.

Το ζευγάρι, όχι απλά δεν χώρισαν αλλά είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ και μάλιστα θα περάσουν το καλοκαίρι τους στην Αντίπαρο και σε περιοδικές του Κωστή σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μάλιστα, το Σάββατο (22/6) η Τόνια δημοσίευσε φωτογραφία όπου είναι αγκαλιά με τον Κωστή και με άλλη μεγάλη παρέα αναφέροντας στην λεζάντα «Αρκεί να είμαστε μαζί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE