Φήμες χωρισμού για Κύπρια ηθοποιό – Τις διαψεύδουν τα γεγονότα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φήμες χωρισμού για Κύπρια ηθοποιό – Τις διαψεύδουν τα γεγονότα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επειδή έκαναν χωριστές διακοπές, κάποια βιάστηκαν να διαδίδουν ότι χώρισαν ο τραγουδιστής και η Κύπρια ηθοποιός.

Ο λόγος για την Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, που πριν λίγες ημέρες ο μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής, πήγε για μια εβδομάδα στην Νυρεμβέργη και η Κύπρια ηθοποιός δεν ακολούθησε.

Η Τόνια Σωτηροπούλου όμως, δεν τον ακολούθησε γιατί είχε casting για μια νέα ταινία στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Down Town.

Το ζευγάρι, όχι απλά δεν χώρισαν αλλά είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ και μάλιστα θα περάσουν το καλοκαίρι τους στην Αντίπαρο και σε περιοδικές του Κωστή σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μάλιστα, το Σάββατο (22/6) η Τόνια δημοσίευσε φωτογραφία όπου είναι αγκαλιά με τον Κωστή και με άλλη μεγάλη παρέα αναφέροντας στην λεζάντα «Αρκεί να είμαστε μαζί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.