Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη
Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.
Ο λόγος για την Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, που πριν λίγες ημέρες ο μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής, πήγε για μια εβδομάδα στην Νυρεμβέργη και η Κύπρια ηθοποιός δεν ακολούθησε.
Η Τόνια Σωτηροπούλου όμως, δεν τον ακολούθησε γιατί είχε casting για μια νέα ταινία στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Down Town.
Το ζευγάρι, όχι απλά δεν χώρισαν αλλά είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ και μάλιστα θα περάσουν το καλοκαίρι τους στην Αντίπαρο και σε περιοδικές του Κωστή σε Ελλάδα και Κύπρο.
Μάλιστα, το Σάββατο (22/6) η Τόνια δημοσίευσε φωτογραφία όπου είναι αγκαλιά με τον Κωστή και με άλλη μεγάλη παρέα αναφέροντας στην λεζάντα «Αρκεί να είμαστε μαζί».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




