LIFESTYLE

Φήμες χωρισμού για Κύπρια ηθοποιό – Τις διαψεύδουν τα γεγονότα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φήμες χωρισμού για Κύπρια ηθοποιό – Τις διαψεύδουν τα γεγονότα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επειδή έκαναν χωριστές διακοπές, κάποια βιάστηκαν να διαδίδουν ότι χώρισαν ο τραγουδιστής και η Κύπρια ηθοποιός.

Ο λόγος για την Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, που πριν λίγες ημέρες ο μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής, πήγε για μια εβδομάδα στην Νυρεμβέργη και η Κύπρια ηθοποιός δεν ακολούθησε.

Η Τόνια Σωτηροπούλου όμως, δεν τον ακολούθησε γιατί είχε casting για μια νέα ταινία στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Down Town.

Το ζευγάρι, όχι απλά δεν χώρισαν αλλά είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ και μάλιστα θα περάσουν το καλοκαίρι τους στην Αντίπαρο και σε περιοδικές του Κωστή σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μάλιστα, το Σάββατο (22/6) η Τόνια δημοσίευσε φωτογραφία όπου είναι αγκαλιά με τον Κωστή και με άλλη μεγάλη παρέα αναφέροντας στην λεζάντα «Αρκεί να είμαστε μαζί».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top