Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα - 19χρονος έπεσε αναίσθητος ενώ έπαιζε μπάσκετ

Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα - 19χρονος έπεσε αναίσθητος ενώ έπαιζε μπάσκετ

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε της Ηλείας το απόγευμα του Σαββάτου (22/6), όταν ένας νεαρός έχασε τη ζωή του την ώρα που έπαιζε μπάσκετ.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 19χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που έπαιζε με φίλους του στο γήπεδο μπάσκετ της περιοχής, όταν ξαφνικά, και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

Στο γήπεδο μπάσκετ έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως παρά τις προσπάθειες διασωστών και ιατρών, ο 19χρονος, τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE