Για να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να πληρώσουν τους Βέλγους…

Για να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να πληρώσουν τους Βέλγους…

Κλείνει η μετεγγραφή του Τογκολέζου διεθνούς Σέρτζ Γκακπέ στον Απόλλωνα. Φαίνεται ότι τον τσέκαραν για πολλές μέρες οι τεχνικοί υπεύθυνοι, αποφασίζοντας να τον φέρουν στη Λεμεσό. 

Για να αποφασίσουν να πληρώσουν και δικαιώματα στην Σερκλ Μπριζ, σημαίνει ότι τους έπεισε ότι θα κάνει τη διαφορά.

Ο παίχτης είναι 32 χρόνων κι όχι 25. Δεν τον φέρνουν για… επένδυση, αλλά ελπίζουν ότι «τρυπά» επιτυχώς τις αντίπαλες άμυνες από τα άκρα.

Τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν, τα έβαλε πριν έξι χρονιές με τη Ναντ, όταν έβαλε οκτώ.

Δείτε (ΕΔΩ) την προϋπηρεσία του.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.