Για να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να πληρώσουν τους Βέλγους…

Για να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να πληρώσουν τους Βέλγους…

Κλείνει η μετεγγραφή του Τογκολέζου διεθνούς Σέρτζ Γκακπέ στον Απόλλωνα. Φαίνεται ότι τον τσέκαραν για πολλές μέρες οι τεχνικοί υπεύθυνοι, αποφασίζοντας να τον φέρουν στη Λεμεσό. 

Για να αποφασίσουν να πληρώσουν και δικαιώματα στην Σερκλ Μπριζ, σημαίνει ότι τους έπεισε ότι θα κάνει τη διαφορά.

Ο παίχτης είναι 32 χρόνων κι όχι 25. Δεν τον φέρνουν για… επένδυση, αλλά ελπίζουν ότι «τρυπά» επιτυχώς τις αντίπαλες άμυνες από τα άκρα.

Τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν, τα έβαλε πριν έξι χρονιές με τη Ναντ, όταν έβαλε οκτώ.

Δείτε (ΕΔΩ) την προϋπηρεσία του.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE