Για να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να πληρώσουν τους Βέλγους…

Για να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να πληρώσουν τους Βέλγους…

Κλείνει η μετεγγραφή του Τογκολέζου διεθνούς Σέρτζ Γκακπέ στον Απόλλωνα. Φαίνεται ότι τον τσέκαραν για πολλές μέρες οι τεχνικοί υπεύθυνοι, αποφασίζοντας να τον φέρουν στη Λεμεσό. 

Για να αποφασίσουν να πληρώσουν και δικαιώματα στην Σερκλ Μπριζ, σημαίνει ότι τους έπεισε ότι θα κάνει τη διαφορά.

Ο παίχτης είναι 32 χρόνων κι όχι 25. Δεν τον φέρνουν για… επένδυση, αλλά ελπίζουν ότι «τρυπά» επιτυχώς τις αντίπαλες άμυνες από τα άκρα.

Τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν, τα έβαλε πριν έξι χρονιές με τη Ναντ, όταν έβαλε οκτώ.

Δείτε (ΕΔΩ) την προϋπηρεσία του.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE