Για να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να πληρώσουν τους Βέλγους…

Για να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να πληρώσουν τους Βέλγους…

Κλείνει η μετεγγραφή του Τογκολέζου διεθνούς Σέρτζ Γκακπέ στον Απόλλωνα. Φαίνεται ότι τον τσέκαραν για πολλές μέρες οι τεχνικοί υπεύθυνοι, αποφασίζοντας να τον φέρουν στη Λεμεσό. 

Για να αποφασίσουν να πληρώσουν και δικαιώματα στην Σερκλ Μπριζ, σημαίνει ότι τους έπεισε ότι θα κάνει τη διαφορά.

Ο παίχτης είναι 32 χρόνων κι όχι 25. Δεν τον φέρνουν για… επένδυση, αλλά ελπίζουν ότι «τρυπά» επιτυχώς τις αντίπαλες άμυνες από τα άκρα.

Τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν, τα έβαλε πριν έξι χρονιές με τη Ναντ, όταν έβαλε οκτώ.

Δείτε (ΕΔΩ) την προϋπηρεσία του.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.