Για να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να πληρώσουν τους Βέλγους…

Για να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να πληρώσουν τους Βέλγους…

Κλείνει η μετεγγραφή του Τογκολέζου διεθνούς Σέρτζ Γκακπέ στον Απόλλωνα. Φαίνεται ότι τον τσέκαραν για πολλές μέρες οι τεχνικοί υπεύθυνοι, αποφασίζοντας να τον φέρουν στη Λεμεσό. 

Για να αποφασίσουν να πληρώσουν και δικαιώματα στην Σερκλ Μπριζ, σημαίνει ότι τους έπεισε ότι θα κάνει τη διαφορά.

Ο παίχτης είναι 32 χρόνων κι όχι 25. Δεν τον φέρνουν για… επένδυση, αλλά ελπίζουν ότι «τρυπά» επιτυχώς τις αντίπαλες άμυνες από τα άκρα.

Τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν, τα έβαλε πριν έξι χρονιές με τη Ναντ, όταν έβαλε οκτώ.

Δείτε (ΕΔΩ) την προϋπηρεσία του.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE