ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Έλειπαν οι παλάμες από την Μαρί Ρόουζ – Απαντούσε με τρεμάμενη φωνή στο δικαστήριο

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Έλειπαν οι παλάμες από την Μαρί Ρόουζ – Απαντούσε με τρεμάμενη φωνή στο δικαστήριο

Παραδέχθηκε την Δευτέρα (24/6) όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν ο Νίκος Μεταξάς, ο οποίος παρουσιάστηκε στο Κακουργιοδικείο, όπου ακούστηκαν και λεπτομέρειες για τον τρόπο που σκότωσε τα θύματά του.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον Νίκο Μεταξά αφορούν τις απαγωγές με σκοπό τους φόνους εκ προμελέτης των θυμάτων του.

Σε όλα τα θύματα εντοπίστηκαν βαριές κακώσεις τράχηλου λαιμού που διαπιστώθηκε ότι ήταν η αίτια που επέφερε τον θάνατό τους.

Θυμίζουμε ότι τα επτά θύματά του είναι η Μαρί Ρόουζ και η 6χρονη κορούλα της, Σιέρρα, η Arian Palanas Lozano και η Maricar Valdez Arquila, όλες από τις Φιλιππίνες. Επίσης, η Livia Florentina Bunea 36 ετών και η 8χρονη κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία και η Asmita Khadka Bista, 30 ετών από το Νεπάλ. 

Ο Νίκος Μεταξάς απάντησε «παραδέχομαι» με τρεμάμενη φωνή σε όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, ενώ είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι του και ήταν φανερά ανήσυχος.

Συγκλονιστική ήταν η αναφορά στην δικαστική αίθουσα σε σχέση με την κατάσταση που εντοπίστηκε η Μαρί Ρόουζ. Αναφέρθηκε ότι όταν εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό, έλειπαν από το σώμα της οι παλάμες των χεριών της. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στην δεξιά ωμοπλάτη και αιμορραγικές εκχυμώσεις στον σπόνδυλο.

Στην Αριάν εντοπίστηκαν κακώσεις στον αυχενικό σπόνδυλο.

Στην περίπτωση της Ασμίτα, διαπιστώθηκε ότι υπέστη και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθηκαν το απόγευμα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντομίρ Ζελένσκι για κοινή τετραμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ με θέμα το Ουκρανικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE