Ξεκίνησε να διαγράφει Likes το Facebook! Διαβάστε γιατί

Ξεκίνησε να διαγράφει Likes το Facebook! Διαβάστε γιατί

Σε οριστική διαγραφή των likes που προέρχονται από ψεύτικουν ή ανενεργούς λογαριασμών θα προχωρήσει το Facebook. Το ξεκαθάρισμα αυτό πρόκειται να ξεκινήσει στις 12 Μαρτίου όπου σταδιακά θα "ελέγχονται" οι λογαριασμοί των χρηστών.

Το Facebook προχωρώντας σε αυτήν την κίνηση, θέλει να δώσει στους διαχειριστές μια καλύτερη εικόνα για τις σελίδες τους.

Έτσι, αν δείτε να μειώνεται ο αριθμός των likes που έχει η σελίδα σας, μην απορήσετε, καθώς θα οφείλεται στα likes προέρχονταν από λογαριασμούς που είναι απενεργοποιημένοι.

Oι μεγαλύτερες αλλαγές αναμένεται ασφαλώς να παρατηρηθούν στον αριθμό των fans σε σελίδες επωνύμων, κάτι που συνέβη εξάλλου και στο Instagram, καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των ψεύτικων προφίλ που είχαν δημιουργηθεί για ευνόητους λόγους.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE