Survivor 3 spoiler: H ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο παίκτης που θα αποχωρήσει

Survivor 3 spoiler: H ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο παίκτης που θα αποχωρήσει

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/6) θα δούμε τις δύο ομάδες να μάχονται σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, με έναν ιδιαίτερα δύσκολο στόχο.

Τόσο οι παίκτες της λευκής, όσο και της μαύρης ομάδας, θα βάλουν τα δυνατά τους για να μην αναγκαστούν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού.

Ωστόσο σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα, την ασυλία κερδίζει και πάλι η λευκή ομάδα με αποτέλεσμα η μαύρη ομάδα να αναγκαστεί να δώσει προς αποχώρηση δύο υποψήφιους!

Μετά την πρόκριση της Κατερίνας Δαλάκα στον τελικό του Survivor, οι Έλληνες παίκτες που απομένουν για να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, είναι η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ήδη από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor έχει αποχωρήσει ο Παναγιώτης!


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE