ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Αυστηρά μέτρα φρούρησης του Μεταξά – Πότε η αίτηση αποφυλάκισης

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Αυστηρά μέτρα φρούρησης του Μεταξά – Πότε η αίτηση αποφυλάκισης

Μετά από 25 χρόνια που θα εκτίσει ποινή στις Κεντρικές Φυλακές, θα έχει δικαίωμα για να αιτηθεί την αποφυλάκισή του, ο κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς.

Ο καταδικασθέντας σε 7 φορές ισόβια, όσοι και οι φόνοι που διέπραξε, θα εκτίσει ποινή πεντάκις ισοβίων, λόγω του ότι οι δύο εξ αυτών συντρέχουν, θα έχει δικαίωμα για αίτημα αποφυλάκισης στα 25 χρόνια.

Σημειώνεται ότι δεν σημαίνει ότι το Συμβούλιο Αποφυλάκισης θα το κάνει αποδεκτό, αφού έχει το δικαίωμα απόρριψης.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» πάντως, στις Κεντρικές Φυλακές όπου βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μεταξάς, έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα για την φρούρηση του, ώστε να μην τον ενοχλήσει κανείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE