ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα παράνομα φυτά τον... έκαψαν!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα παράνομα φυτά τον... έκαψαν!

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (24/6) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής, χρήσης και καλλιέργειας ναρκωτικών.

Της σύλληψης του 35χρονου προηγήθηκε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία του στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και καταχέσθηκαν ως τεκμήρια ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους 90 περίπου εκατοστών, 13,5 γραμμάρια κάνναβης και ένας σπαστήρας που περιείχε ποσότητα κάνναβης.

Ο 35χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE