ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα παράνομα φυτά τον... έκαψαν!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα παράνομα φυτά τον... έκαψαν!

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (24/6) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής, χρήσης και καλλιέργειας ναρκωτικών.

Της σύλληψης του 35χρονου προηγήθηκε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία του στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και καταχέσθηκαν ως τεκμήρια ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους 90 περίπου εκατοστών, 13,5 γραμμάρια κάνναβης και ένας σπαστήρας που περιείχε ποσότητα κάνναβης.

Ο 35χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE