ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα παράνομα φυτά τον... έκαψαν!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα παράνομα φυτά τον... έκαψαν!

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (24/6) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής, χρήσης και καλλιέργειας ναρκωτικών.

Της σύλληψης του 35χρονου προηγήθηκε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία του στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και καταχέσθηκαν ως τεκμήρια ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους 90 περίπου εκατοστών, 13,5 γραμμάρια κάνναβης και ένας σπαστήρας που περιείχε ποσότητα κάνναβης.

Ο 35χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απάντηση ΔΗΣΥ για τη συνεργασία με την Άμεση Δημοκρατία – Τι συμφώνησαν πραγματικά

Απάντηση ΔΗΣΥ για τη συνεργασία με την Άμεση Δημοκρατία – Τι συμφώνησαν πραγματικά

Σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στη συζήτηση που άνοιξε μετά την επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής, ο Δημοκρατικός Συναγερμός ξεκαθαρίζει ότι η συνεργασία με την Άμεση Δημοκρατία βασίστηκε αποκλειστικά σε κοινές κοινωνικές πολιτικές και όχι σε πολιτικά ανταλλάγματα ή μελλοντικές προεδρικές συνεργασίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE