ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα παράνομα φυτά τον... έκαψαν!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα παράνομα φυτά τον... έκαψαν!

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (24/6) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής, χρήσης και καλλιέργειας ναρκωτικών.

Της σύλληψης του 35χρονου προηγήθηκε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία του στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και καταχέσθηκαν ως τεκμήρια ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους 90 περίπου εκατοστών, 13,5 γραμμάρια κάνναβης και ένας σπαστήρας που περιείχε ποσότητα κάνναβης.

Ο 35χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.