ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα παράνομα φυτά τον... έκαψαν!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα παράνομα φυτά τον... έκαψαν!

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (24/6) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής, χρήσης και καλλιέργειας ναρκωτικών.

Της σύλληψης του 35χρονου προηγήθηκε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία του στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και καταχέσθηκαν ως τεκμήρια ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους 90 περίπου εκατοστών, 13,5 γραμμάρια κάνναβης και ένας σπαστήρας που περιείχε ποσότητα κάνναβης.

Ο 35χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE