ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 10 χρόνια μετά - 'Πληρώνει' παλιές αμαρτίες

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 10 χρόνια μετά - 'Πληρώνει' παλιές αμαρτίες

Στην σύλληψη 51χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής μηχανής κοπής σιδήρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 51χρονου για την κλοπή μηχανής κοπής σιδήρου αξίας 5.000 ευρώ.

Το αδίκημα διεπράχθη στην επαρχία Πάφου το 2010.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE