ΟΙΚΗΜΑ ΠΕΟ: «Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΙΚΗΜΑ ΠΕΟ: «Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο οίκημα της ΠΕΟ, όπου κόσμος σπεύδει να πει το ύστατο χαίρε στον Δημήτρη Χρισρόφια, πωλείται και το βιβλίο του που παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο του 2016.

«Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία»… Με τους στοίχους του Άλκη Αλκαίου, που τραγούδησε ο Δημήτρης Μητροπάνος, και με τους ίδιους που τον αποχαιρέτησε ο γιος του Χρίστος, όταν απεβίωσε, είχε ονομάσει και το βιβλίο του, ο Δημήτρης Χρισρόφιας.

Ένα βιβλίο στο οποίο αποτυπώνει την δική του ερμηνεία που σημάδεψαν την σύγχρονη ιστορία του τόπου μας, αλλά και τον ίδιο προσωπικά. Στο βιβλίο γίνεται αναφορά στα παιδικά του χρόνια στο Δίκωμο, στις σπουδές του στην Μόσχα, στο ΑΚΕΛ, αλλά και την πολιτική του ανάδειξη ως πρόεδρος της Βουλής αλλά και Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2008.

Το εν λόγω βιβλίο λοιπόν, πωλείται έξω από το οίκημα της ΠΕΟ την ημέρα που πραγματοποιείται το λαϊκό προσκύνημα με αρκετό κόσμο να σπεύδει να το αγοράσει, στην μνήμη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μαϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE