ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ τον Γκάπκε στο «στρατόπεδο» της Αυστρίας!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ τον Γκάπκε στο «στρατόπεδο» της Αυστρίας!

Από την περασμένη Παρασκευή η αποστολή του Απόλλωνα, έχει… στρατοπεδεύσει στο αθλητικό κέντρο «Bad Hall» στην Αυστρία. 

Σήμερα (18:00 ώρα Κύπρου) προγραμματίζεται το δεύτερο φιλικό, που είναι πιο δυνατό από το πρώτο με την Άμστετεν. Αντίπαλος ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον οποίο είχαν αγωνιστεί και πέρσι τέτοια εποχή, στο ίδιο κέντρο.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Πέτρος Κονναφής, φέρεται να ενημέρωσε τους διοικούντες την ομάδα, ότι είναι «κλειστή» η δουλειά για την ένταξη του Τογκολέζου διεθνούς εξτρέμ Γκάπκε στο έμψυχο δυναμικό της νέας χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους είπαν ότι είναι «παιχτούρα»! Πόσα θα πληρώσουν τους Βέλγους

Η μετεγγραφή ανακοινώνεται σήμερα ή αύριο, ο παίχτης θα… μαζέψει τα πράγματα του, από τις προπονήσεις της Σερκλ Μπριζ και θα πάρει τον δρόμο για μετάβαση στο αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται η νέα του ομάδα.

Θα συναντήσει έναν γνώριμο στον Απόλλωνα ο Γκάπκε, τον Γάλλο αριστερό μπακ Μπεσσάτ. Ήταν συμπαίχτες στη Ναντ, πριν μερικά χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top