Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Του Μιχάλη Μενελάου
Με το σύνθημα, «Στο καλό Σύντροφε. Ευχαριστούμε για όλα», η νεολαία του ΑΚΕΛ έδωσε με έντονο τρόπο το παρών της στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο, ανεμίζοντας επίσης σημαίες της Κύπρου, του ΑΚΕΛ καθώς και της ΕΔΟΝ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κοσμοσυρροή στην εκκλησία που θα κηδευτεί ο Δημήτρης Χριστόφιας – Ουρές τα αυτοκίνητα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Στο χώρο, μάλιστα, έφτασε γύρω στις 16:00 το απόγευμα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος κατά την είσοδο του στο προαύλιο της εκκλησίας καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν έξω από τον ναό.
Όσον αφορά στο φέρετρο με τη σορό του Δημήτρη Χριστόφια, έφτασε με συνοδεία πλήθος κόσμου και τοποθετημένη σε κιλλίβαντα γύρω στις 16:00 επίσης το απόγευμα, ενώ από λεπτό προς λεπτό αναμένεται να αρχίσει η εξόδιος ακολουθία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις