«Στο καλό Σύντροφε. Ευχαριστούμε για όλα» - Το συγκινητικό πανό της ΕΔΟΝ για τον Δημήτρη Χριστόφια

«Στο καλό Σύντροφε. Ευχαριστούμε για όλα» - Το συγκινητικό πανό της ΕΔΟΝ για τον Δημήτρη Χριστόφια

Ιδιαίτερα αισθητή είναι η παρουσία νεολαίας και πιο συγκεκριμένα της ΕΔΟΝ στην κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια, ενώ ξεχωριστό είναι και το πανό με το οποίο συνόδευσαν την σορό του τέως Προέδρου εντός του ναού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Με το σύνθημα, «Στο καλό Σύντροφε. Ευχαριστούμε για όλα», η νεολαία του ΑΚΕΛ έδωσε με έντονο τρόπο το παρών της στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο, ανεμίζοντας επίσης σημαίες της Κύπρου, του ΑΚΕΛ καθώς και της ΕΔΟΝ. 

Στο χώρο, μάλιστα, έφτασε γύρω στις 16:00 το απόγευμα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος κατά την είσοδο του στο προαύλιο της εκκλησίας καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν έξω από τον ναό. 

Όσον αφορά στο φέρετρο με τη σορό του Δημήτρη Χριστόφια, έφτασε με συνοδεία πλήθος κόσμου και τοποθετημένη σε κιλλίβαντα γύρω στις 16:00 επίσης το απόγευμα, ενώ από λεπτό προς λεπτό αναμένεται να αρχίσει η εξόδιος ακολουθία. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα Τρίτη 2/6 αργά το απόγευμα στην Αστάνα, του Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη του, την πρώτη που Κύπριου Προέδρου στο Καζακστάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE