Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Δημήτρης Χριστόφιας

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Δημήτρης Χριστόφιας

Στην τελευταία κατοικία οδηγήθηκε η σορός του 6ου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, μετά το πέρας της εξοδίου ακολουθίας που τελέσθηκε στον ναό της του Θεού Σοφίας, στο Στρόβολο.

 
Κατά την εκφορά της σορού από το ναό ο κόσμος φώναζε και τώρα και πάντα ΑΚΕΛ, ΑΚΕΛ, και ΑΚΕΛ, ΑΚΕΛ το κόμμα σου λαέ.
 
Υπό τα παρατεταμένα μα χειροκροτήματα του συγκινημένου πλήθους, που υπό συνθήκες καύσωνα επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του,  το φέρετρο τοποθετήθηκε στη νεκροφόρα καλυμμένο με την κυπριακή σημαία και κατευθύνεται προς το κοιμητήριο Έγκωμης, όπου ο θα ταφεί ο Δημήτρης του λαού.

Αγήματα των τριών σωμάτων της Εθνικής Φρουράς απέδωσαν τιμές ενώ η μουσική της Εθνικής Φρουράς παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE