Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Δημήτρης Χριστόφιας

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Δημήτρης Χριστόφιας

Στην τελευταία κατοικία οδηγήθηκε η σορός του 6ου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, μετά το πέρας της εξοδίου ακολουθίας που τελέσθηκε στον ναό της του Θεού Σοφίας, στο Στρόβολο.

 
Κατά την εκφορά της σορού από το ναό ο κόσμος φώναζε και τώρα και πάντα ΑΚΕΛ, ΑΚΕΛ, και ΑΚΕΛ, ΑΚΕΛ το κόμμα σου λαέ.
 
Υπό τα παρατεταμένα μα χειροκροτήματα του συγκινημένου πλήθους, που υπό συνθήκες καύσωνα επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του,  το φέρετρο τοποθετήθηκε στη νεκροφόρα καλυμμένο με την κυπριακή σημαία και κατευθύνεται προς το κοιμητήριο Έγκωμης, όπου ο θα ταφεί ο Δημήτρης του λαού.

Αγήματα των τριών σωμάτων της Εθνικής Φρουράς απέδωσαν τιμές ενώ η μουσική της Εθνικής Φρουράς παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE