ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δαμιανού για ΚΑΡΤΑ: «Δύο προτάσεις για κατάργηση ή αναστολή – Δεν μπορεί να εφαρμοστεί»

Δαμιανού για ΚΑΡΤΑ: «Δύο προτάσεις για κατάργηση ή αναστολή – Δεν μπορεί να εφαρμοστεί»

Ο Άριστος Δαμιανού μέλος επιτροπής Νομικών τη Βουλής και βουλευτής του ΑΚΕΛ, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0, αναφέρθηκε στην κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά:  

To αρχικό του σχόλιο: «Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στις υποδομές για να μπορέσει να εφαρμοστεί το μέτρο. Υπάρχει γενικό πρόβλημα με την ασφάλεια των σταδίων. Μόνο ένας αριθμός σταδίων πληρεί τις προϋποθέσεις. Δεν μπορούμε ως Βουλή να προσπερνούμε αυτό το δεδομένο. Θα πρέπει να πούμε ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται στο ποδόσφαιρο. Θα δούμε την ερχόμενη Τετάρτη το ενδεχόμενο αναστολής της λειτουργίας για να ασκηθεί και πίεση για να γίνουν τα έργα που απαιτούνται για την ασφάλεια στα γήπεδα. Υπάρχει ένας νόμος που δεν μπορεί να εφαρμοστεί».

Τι εξετάστηκε στη σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Νομικών της Βουλής; «Εντοπίστηκαν τα προβλήματα και έχουμε πει ότι οι υπηρεσίες θα ετοιμάσουν ένα προσχέδιο και την ερχόμενη Τετάρτη θα ληφθούν τελικές αποφάσεις από την Επιτροπή Νομικών και θα πάνε στη Βουλή. Ήδη υπάρχουν δύο κόμματα με πρόταση για κατάργηση ή αναστολή».

Ποια κόμματα έχουν κάνει πρόταση για αναστολή ή κατάργηση; «Η ΕΔΕΚ και το ΕΛΑΜ. Όλα τα κόμματα πάντως έχουν εντοπίσει τις παθογένειες της νομοθεσίας. Είναι διαχρονικά προβλήματα που δεν θα λυθούν σε τρεις μέρες. Η αναμονή δεν μας επιτρέπει να μένουμε αμέτοχοι σε προβλήματα ασφάλειας και επιβολής της νομοθεσίας. Υπάρχει μια τάση για αναστολή του μέτρου. Θα δούμε το προσχέδιο που θα ετοιμαστεί. Οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν τις επόμενες μέρες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top