ΠΑΦΟΣ: Θαλάσσιο ατύχημα- Συγκρούστηκαν δύο τζετ-σκι- Τραυματίστηκε 22χρονη

ΠΑΦΟΣ: Θαλάσσιο ατύχημα- Συγκρούστηκαν δύο τζετ-σκι- Τραυματίστηκε 22χρονη

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 26/6 στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή του κόλπου των Κοραλλίων όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα δύο τζετ σκι που στον ένα επέβαινε ζευγάρι 23 και 25 ετών και στο άλλο 22χρονη συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί ένα πρόσωπο το οποίο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.

Όπως πληροφορούμαστε η κοπέλα φέρει κάταγμα λεκάνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE