ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Α. Μιχαηλίδης για αναστολή κάρτας φιλάθλου: «Φοβάμαι πάρα πάρα πολύ»

Α. Μιχαηλίδης για αναστολή κάρτας φιλάθλου: «Φοβάμαι πάρα πάρα πολύ»

Τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις σχετικά με την αναστολή της κάρτας φιλάθλου που αναμένεται να ψηφιστεί από την Βουλή και εξέφρασε τις ανησυχίες του, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

«Τα πάντα στον τόπο μας βιαζόμαστε να τα κρίνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στο 'Πρωινό δρομολόγιο' του ΡΙΚ το πρωί της Πέμπτης (27/6) ο κ. Μιχαηλίδης και συμπλήρωσε ότι 72 χιλιάδες άνθρωποι είχαν εκδώσει κάρτα φιλάθλου.

«Έπρεπε να δώσουμε ακόμα λίγο χρόνο να δούμε αν θα δουλέψει» είπε ακόμη, ενώ παραδέχθηκε ότι η κάρτα είχε αρνητικές συνέπειες.

«Εγώ ήμουν από τους ευλογημένους που ήμουν στους πάγκους ομάδων με γεμάτα γήπεδα και δεν θέλω να βλέπω αυτή την εικόνα» ανέφερε για την αποχή του κόσμου, μετά την εφαρμογή της κάρτας.

Υπογράμμισε όμως ότι τα σωματεία, με την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου, γλίτωσαν πρόστιμα μισού εκατομμυρίου, γιατί όπως είπε, «δεν έσπασε μύτη».

«Αν ο μη γένοιτο γίνει κάτι τώρα με την έναρξη του πρωταθλήματος, ποιος θα έχει την ευθύνη;» διερωτήθηκε ο κ. Μιχαηλίδης.

Σημείωσε ότι τα γήπεδά μας χρειάζονται πολλές διορθώσεις και χάρηκε όταν άκουσε από τους βουλευτές ότι είναι έτοιμοι να συνδράμουν στις βελτιώσεις.

«Ξέρουμε πολύ καλά τώρα ότι αν γίνει η αναστολή, θα είναι για πολύ περισσότερο χρόνο, αν δεν προχωρήσουμε και σε ακύρωση» είπε επίσης.

Ισχυρίστηκε ότι είναι εμφανέστατο πως οι πιέσεις των σωματείων είναι που οδήγησαν στην αναστολή της κάρτας, ενώ σημείωσε ότι ακόμη και η ΚΟΠ τώρα, ευνοεί αυτή την εξέλιξη.

Αν αυτή η απόφαση φέρει πίσω τον κόσμο και γεμίσει τα γήπεδα, χωρίς να συμβεί κάτι, είπε ο κ. Μιχαηλίδης «είμαι ο πρώτος που θα χαρεί».  Ωστόσο σημείωσε: «Φοβάμαι πάρα πάρα πόλύ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top