ΑΓ. ΝΑΠΑ: Δεν σταματούν οι συλλήψεις νεαρών γυναικών

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Δεν σταματούν οι συλλήψεις νεαρών γυναικών

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν γύρω στις 00.25 τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/6), 20χρονη που πωλούσε παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), έξω από υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην κατοχή της εντοπίστηκαν ένα μεταλλικό κάνιστρο, έξι αχρησιμοποίητες αμπούλες, τρεις χρησιμοποιημένες αμπούλες, 20 μπαλόνια, καθώς και το χρηματικό ποσό των €120.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ η 20χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE