ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αποκεφαλίζει» την Γιωρκάτζη ο Πρόεδρος! Ζητά εξηγήσεις και την παραίτηση της αύριo

«Αποκεφαλίζει» την Γιωρκάτζη ο Πρόεδρος! Ζητά εξηγήσεις και την παραίτηση της αύριo

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το «μπάχαλο» που έχει δημιουργηθεί στην Κεντρική Τράπεζα και συγκεκριμένα με την Διοικητήρια Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

 Μετά τις συσκέψεις και συναντήσεις του «καυτού» Σαββατοκύριακου, είναι ξεκάθαρο πως ο Νίκος Αναστασιάδης έχει να διαχειριστεί όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις γύρω από το σάλο των τελευταίων ημερών.

Θα παραιτηθεί η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη

Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης είναι εξοργισμένος με τα όσα συμφωνούν στην ΚΤ αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες.

Οι έγκυρες πηγές μας αναφέρουν πως αύριο Κυριακή, ο Νίκος Αναστασιάδης θα ζητήσει από την Διοικήτρια να παραιτηθεί. Φυσικά, υπάρχει και το ενδεχόμενο η ίδια η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη να αρνηθεί.

Τα σενάρια της παραίτησης Γιωρκάτζη

 Τα σενάρια για να παραιτηθεί η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη από την θέση της Διοικήτριας είναι δυο. Πρώτον, είτε να εκτελέσει την εντολή Νίκου Αναστασιάδη και να δώσει αύριο την παραίτηση της, είτε να αρνηθεί. Αν η ίδια αρνηθεί να παραιτηθεί, τότε τα πράγματα αλλάζουν, θα ακολουθηθεί η νομική διαδικασία, οπού η Διοικητήρια θα οδηγηθεί σε δικαστικό συμβούλιο όπου θα δικαστεί.

Έρχεται έρευνα κατά Γιωρκάτζη

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η κ. Γιωρκάτζη με τα όσα ανάφερε και τα όσα έγιναν στην Κεντρική Τράπεζα. Αναμένονται νέες εξελίξεις σε ότι αφορά το πρόσωπο της καθώς οι πληροφορίες μας λένε πως το επόμενο διάστημα θα αποκαλυφθούν και άλλα γεγονότα και σκάνδαλα που εμπλέκουν την ίδια και όχι μόνο!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top