Τον Οκτώβριο η εξέταση της αίτησης για αναστολή εκτέλεσης των αποφάσεων του Διοικητικού Δικαστηρίου

Τον Οκτώβριο η εξέταση της αίτησης για αναστολή εκτέλεσης των αποφάσεων του Διοικητικού Δικαστηρίου

Το Διοικητικό Δικαστήριο θα εξετάσει στις 21 Οκτωβρίου την αίτηση που καταχώρησε ενώπιον του η Νομική Υπηρεσία για αναστολή εκτέλεσης των αποφάσεων του Διοικητικού Δικαστηρίου για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.

Την αίτηση θα εξετάσουν οι ίδιοι δικαστές που εξέδωσαν τις αποφάσεις και οι συγκεκριμένα οι Α. Ευσταθίου – Νικολετοπούλου, Γ. Σεραφείμ και Ε. Μιχαήλ.

Εν τω μεταξύ, εκκρεμεί η εκδίκαση των εφέσεων του Γενικού Εισαγγελέα από την πλήρη Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE