ΚΥΠΡΟΣ

Γύρισαν σελίδα και έστειλαν μηνύματα! Οι δηλώσεις Αντόνε - Κρίστιανσεν

Γύρισαν σελίδα και έστειλαν μηνύματα! Οι δηλώσεις Αντόνε - Κρίστιανσεν

Ιοάν Αντόνε και Τόμας Κρίστιανσεν γύρισαν από σήμερα σελίδα και σκέφτονται ΑΠΟΕΛ και Ερμή αντίστοιχα.

Ο κόουτς του Απόλλωνα φρόντισε να στείλει το μήνυμα πως η ομάδα του πρέπει να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ. Ο κόουτς της ΑΕΚ, πως αυτή η ήττα θα τους πεισμώσει και πως η ομάδα του πάει για τρίτη θέση και Κύπελλο.

Ιοάν Αντόνε:

«Μετά από την ήττα από τον Ερμή είχα φόβο για το πως θα αντιδράσει η ομάδα. Κάναμε καλό πρώτο μέρος, βάλαμε πίεση στην ΑΕΚ που δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία. Ήταν φυσιολογικό να κουραστούν κάποιοι παίκτες που έχει καιρό να αγωνιστούν όπως οι Σανγκόι, Λόπε και Στυλιανού. Ευχαριστώ τους παίκτες μου, έπαιξαν έξυπνα και με σωστή τακτική. Αν είχαμε λ΄θγη τύψη με τον Γκίε θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Μας περιμένει το ντέρμπι στη Λευκωσία με το ΑΠΟΕΛ και πάμε για τους τρεις βαθμούς. Ήταν σημαντική η νίκη σήμερα. Πρέπει να κερδίσουμε για πρώτη φορά φέτος το ΑΠΟΕΛ»

Τόμας Κρίστιανσεν:

«Δεν είναι δίκαιο πιστεύω το αποτέλεσμα. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Είχαμε προβήματα στο πρώτο μέρος, ισορροπήσαμε στη συνέχεια και δεχθήκαμε ένα αυτογκόλ στο δεύτερο ημίχρονο. Φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ, δεν μπορείς να κερδίσεις. Σταματούσε συχνά ο χρόνος και χαλούσε ο ρυθμός του αγώνα. Θα μας πεισμώσει αυτή η ήττα, θα μας κάνει πιο δυνατούς. Πάμε στο παιχνίδι με τον Ερμή για τους τρεις βαθμούς. Πάμε για την τρίτη θέση και το Κύπελλο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top