Γδύθηκε στη μέση της λαϊκής και δοκίμαζε μαγιό – Όπως τη γέννησε η μάνα της - VIDEO

Γδύθηκε στη μέση της λαϊκής και δοκίμαζε μαγιό – Όπως τη γέννησε η μάνα της - VIDEO

«Έσφιξαν» οι ζέστες και τρελάθηκε ο κόσμος.

Μπορεί να τρελάθηκε η Ευρώπη από το κύμα καύσωνα που την κτυπά ανελέητα, αλλά αυτό παραπάει.

Ο λόγος για γυναίκα σε λαϊκή στην Ελλάδα η οποία κοντοστάθηκε και δοκίμαζε μαγιό.

Δεν τα δοκίμαζε όμως στα δοκιμαστήρια αλλά στη μέση του δρόμου. Και όχι, δεν τα έβαζε πάνω από τα ρούχα της.

Η εν λόγω γυναίκα γδύθηκε στη μέση του δρόμου για να δοκιμάσει τα μαγιό και όταν δεν της έκανε κάποιο, απλά ξανα-γδυνόταν για να δοκιμάσει κάποιο άλλο.

Η παράδοξη ενέργεια της γυναίκας προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων όπου κάποιοι παρακολουθούσαν με αμηχανία, ενώ άλλοι γελούσαν!

Δείτε το βίντεο με αλλοίωση, για ευνόητους λόγους:

https://www.youtube.com/watch?v=hkMpMmCmhyc

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE