Συνεργασία Ερμή - Αχυρώνα Λιοπετρίου

Συνεργασία Ερμή - Αχυρώνα Λιοπετρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σωματείο ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ για επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο σωματείων.

Επιγραμματικά η επέκταση της συνεργασίας έχει να κάνει με την κατασκευή γηπέδου FUTSAL στη περιοχή των κοκκινοχωρίων για να αθλούνται τα παιδιά όλων των ηλικιών της περιοχής και να είναι μακρυά από κινδύνους και κοντά στον αθλητισμό.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε  μετά από δεξίωση που παραχώρησε η ομάδα των κοκκινοχωρίων στον πρόεδρο κύριο Λούκα Φανιέρο. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή Αραδίππου ευχαριστεί θερμά το Σωματείο του Αχυρώνα Λιοπετρίου για την υπέροχη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE