ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλύψεις για Γιαννιώτα: Το συμβόλαιο και η κίνηση-ΜΑΤ του Απόλλωνα που πρόλαβε… ΑΠΟΕΛ

Αποκαλύψεις για Γιαννιώτα: Το συμβόλαιο και η κίνηση-ΜΑΤ του Απόλλωνα που πρόλαβε… ΑΠΟΕΛ

Η μεταγραφή Γιάννη Γιαννιώτα στον Απόλλωνα «παίζει» παντού από το βράδυ της Πέμπτης (27/6) ενώ η στήλη το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ στο sport24.gr αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το πως έκλεισε η συμφωνία με την Λεμεσιανή ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα:

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει το αστραπιαίο ταξίδι του Πέτρου Κονναφή στην Αθήνα για να πάρει την υπογραφή του Γιάννη Γιαννιώτα, προσφέροντας του το συμβόλαιο που είχε στην ΑΕΚ.

Γιάννης Γιαννιώτας το μεσημέρι έλυσε το συμβολαιό του με την ΑΕΚ και το απόγευμα υπέγραψε στον Απόλλωνα Λεμεσού!

Η όλη επιχείρηση έγινε με… κινηματογραφική ταχύτητα αφού χρειάστηκε να ταξιδέψει εσπευσμένα στην Αθήνα ο Πέτρος Κονναφής, τεχνικός διευθυντής της κυπριακής ομάδας μαζί με τον δικηγόρο της, προκειμένου να κλείσουν την υπόθεση άμεσα αφου υπήρχαν… ανταγωνιστές στην διεκδίκηση του διεθνή Έλληνα εξτρέμ.

Τόσο η Ανόρθωση, όσο και κυρίως ο ΑΠΟΕΛ – με τον οποίο ο Γιαννιώτας έχει πανηγυρίσει τίτλο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους οπαδούς του- ήθελαν τον παίκτη και περίμεναν να αποδεσμευτεί.

Ο Κονναφής όμως, για λογαριασμό του Απόλλων Λεμεσού έδρασε αστραπιαία, ήρθε Ελλάδα, τα βρήκε άμεσα με τον ατζέντη του Πολ Κουτσολιάκο, προσφέροντας του το συμβόλαιο(σε αποδοχές) που είχε στην ΑΕΚ και τον υπέγραψε για 2 χρόνια, πριν από λίγη ώρα. Έτσι πρόλαβε και τις ελληνικές ομάδες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, τον Ατρόμητο που δεν του πρόσφερε πάντως το συμβόλαιο που ήθελε και τον Άρη που ζητούσε περισσότερο χρόνο για να του καταθέσει επίσημη πρόταση

Να ξεκαθαρίσουμε πως ο Γιαννιώτας έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, χωρίς η τελευταία να εισπράξει κάποιο ποσό…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top