Κάγκελο ο Μουτσινάς! Αηδιαστική στιγμή στον αέρα «Θα κάνω εμετό!» – VIDEO

Κάγκελο ο Μουτσινάς! Αηδιαστική στιγμή στον αέρα «Θα κάνω εμετό!» – VIDEO

Ο παρουσιαστής κλήθηκε να δοκιμάσει ένα φαγητό και ένα γλυκό με κλειστά τα μάτια. Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος ήταν και ο καλεσμένος της εκπομπής ‘Για την παρέα’, έπεισε τον Νίκο Μουτσινά να φάει ένα μεργκερ από ουρά κροκόδειλου και μια τούρτα με καραμελωμένες ακρίδες.

Φυσικά όλα αυτά με κλειστά μάτια! Μόλις ο παρουσιαστής αντιλήφθηκε τι τον είχαν ταϊσει ‘πάγωσε’ ενώ φώναζε: “Θα κάνω εμετό! Θα σου κάνω μήνυση”.

Δείτε το σχετικό video παρακάτω:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE