LIFESTYLE

DIOR WILD EARTH SUMMER LOOK 2019

DIOR WILD EARTH  SUMMER LOOK 2019

DATA[

Aέρας που φυσά στην καυτή έρημο.

Χρυσαφένιοι αμμόλοφοι κάτω από τον απογευματινό ήλιο.

Αισθησιακά τοπία σε γήινους τόνους.

Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, σηματοδοτεί την καλοκαιρινή περίοδο 2019 με μια καυτή ατμόσφαιρα Άγριας Γης (Wild Earth).

Γι’ αυτήν την συλλογή, αντλεί έμπνευση από ένα Terra Incognita1 για να αποκαλύψει μια αισθησιακή θηλυκότητα, χείλη με μπρονζέ και καστανά τατουάζ, καυτά μάτια διακριτικά σχηματισμένα με ένα βαθύ και μυστηριώδες μπλε. Για αυτή την παλέτα από ακατέργαστους και σοφιστικέ γήινους τόνους, δημιούργησε εξαιρετικά χρωστικές υφές και συνθέσεις με έντονη λάμψη.

ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ

Το εμβληματικό Dior Addict Lip Tattoo, που αφήνει μια φρέσκια, γυμνή αίσθηση στα ελαφρώς χρωματισμένα χείλη κυκλοφορεί τώρα με μια βελτιωμένη σύνθεση, 80%1 συστατικά φυσικής προέλευσης, μεγαλύτερη άνεση και 12ωρη διάρκεια2.

Τα χείλη μοιάζουν να έχουν τατουάζ γήινων αποχρώσεων, ζεστών από τον ήλιο… Η συλλογή Wild Earth παρουσιάζει τέσσερις αποκλειστικές αποχρώσεις, σαν ωδή στην άγρια φύση: ένα πορτοκαλί μπεζ των αμμόλοφων που κοκκινίζει από τον ήλιο και ονομάζεται Natural Dune, ένα τριανταφυλλί της ερήμου που φωτίζει τα χλωμά χείλη και ονομάζεται Natural Rose, μια γήινη καφετί απόχρωση, που ονομάζεται Natural Sienna και η Natural Brown, ένα βαθύ καφέ που αναδεικνύει τις πιο σκούρες επιδερμίδες.

Εφαρμόζεται μόνο του για αποτέλεσμα τατουάζ ή κάτω από το Dior Addict Lacquer Stick για μια φωτεινή πινελιά.

Dior Addict Lip Tattoo

311 Natural Dune

321 Natural Rose

541 Natural Sienna

831 Natural Brown

1 Οι τιμές υπολογίστηκαν με το ISO 16128, μέρος II και τα δεδομένα για τις πρώτες ύλες που έχουν συλλεχθεί

έως σήμερα είναι από τους προμηθευτές μας.

2 Δοκιμή ακριβείας σε 20 γυναίκες.

Ένα πραγματικό αντικείμενο πόθου, για πρώτη φορά3 το Dior Addict Lacquer Stick υιοθετεί μια μπρονζέ προσέγγιση. Αυτή την εποχή, διπλασιάζεται η ένταση του χρώματος με μια απίστευτα φωτεινή και περλέ λάμψη. Τα χείλη απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, από το χρυσοκίτρινο του BronzChic, έως το φωτεινό μανταρίνι του BronzExotic, το ιριδίζον ροζ του BronzAuthentic και το μπορντό που αιχμαλωτίζει με μια μωβ γυαλάδα του BronzShamanic.

Dior Addict Lacquer Stick

522 Bronz’Chic

544 Bronz’Exotic

687 Bronz’Authentic

887 Bronz’Shamanic

Υπάρχει μια αίγλη σε αυτή την αισθησιακή και πιο τολμηρή από ποτέ συλλογή. Η απόδειξη βρίσκεται στις δύο συλλεκτικές αποχρώσεις Dior Addict Lacquer Plump, ένα υγρό, σταθερό κραγιόν, που κάνει τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη και τα χρωματίζει με τη δροσερή απόχρωση Sunrise Pink ή την μπρονζέ Sunset Red.

Dior Addict Lacquer Plump

358 Sunrise Pink

638 Sunset Red

3 Στον Dior

ΔΕΡΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΝΖΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Η πούδρα Diorskin Mineral Nude Bronze κυκλοφορεί σε μια ασημένια θήκη αποκαλύπτοντας ένα χάλκινο σφυρήλατο μοτίβο που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση.

Η κόμπακτ πούδρα, ενσταλαγμένη με χρυσές μεταλλικές πούδρες, φωτίζει την επιδερμίδα

με ένα ματ πέπλο που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα με την απόχρωση Soft Terra ή έντονα μαυρισμένο αποτέλεσμα με την απόχρωση Warm Terra.

Diorskin Mineral Nude Bronze

001 Soft Terra

002 Warm Terra

Σε μια σεζόν αφιερωμένη στην άγρια και σοφιστικέ ομορφιά, το Flash Luminizer κυκλοφορεί

σε δύο αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης και αποτελεί έναν απαραίτητο σύμμαχο για την ανάδειξη της επιδερμίδας. Σε λευκόχρυσο ή μπρονζέ φωτίζει και διορθώνει, εφαρμόζεται στο περίγραμμα του προσώπου, (γέφυρα μύτης, ζυγωματικά), ως μια φωτεινή πινελιά στο ντεκολτέ ή ως βάση στα βλέφαρα για ενίσχυση της ιριδίζουσας λάμψης των σκιών για τα μάτια.

Flash Luminizer

520 Pearly Gold

550 Pearly Bronze

ΚΑΥΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

Αυτό το καλοκαίρι, η εμβληματική 5 Couleurs εξερευνά μακρινές περιοχές, από την Αφρική

έως τη Νότια Αμερική, όπου οι μπρονζέ αποχρώσεις γίνονται ένα με την άμμο και τη γη παίζοντας με την ένταση ανάμεσα στη φύση και το φως. Η 5 Couleurs κυκλοφορεί με ένα ανάγλυφο, σφυρήλατο, μεταλλικό μοτίβο σε δύο αρμονίες που υπόσχονται αισθησιακή ομορφιά.

Η παλέτα Sienna παρουσιάζει τους χρωματισμούς μιας αγριόγατας με σχεδόν καφέ-κροκί, ιριδίζοντα καραμελέ και καυτά κόκκινα, που φωτίζονται από μια πινελιά χρυσής βανίλιας.

Οι ψυχρότεροι τόνοι της παλέτας Terra παρουσιάζουν μπρονζέ και γήινες αποχρώσεις γύρω

από μια κεντρική απόχρωση ροζ χρυσού, μαζί με ροζ πινελιές για διακριτικά σέξι μάτια.

5 Couleurs

696 Sienna

786 Terra

Για το πρώτο του διπλό eyeliner με αποτέλεσμα liner και kohl, ο Peter Philips συνδύασε δύο αποχρώσεις σε ένα προϊόν για να επιτύχει ένα αποτέλεσμα tribal, τα διάσημα «καυτά μάτια».

Εμπνευσμένο από το παραδοσιακό kohl, που εφευρέθηκε στην αρχαιότητα για τη φροντίδα

των ματιών, το Diorshow In & Out Eyeliner αποτελείται από μια κρεμώδη άκρη liner που χαϊδεύει τις ρίζες των βλεφαρίδων με έντονο χρώμα και μια άκρη kohl με μια εξαιρετικά χρωστική, περλέ σύνθεση που γλιστρά πάνω στη γραμμή των βλεφαρίδων. Δύο εύκολες πινελιές για τα μάτια για απίστευτο βάθος.

Ένα ματ καφέ στο καπάκι του ματιού σε συνδυασμό με περλέ μπρονζέ στην εσωτερική του γωνία. Ένα μπλε indigo στην υγρή γραμμή του, μαζί με μαύρο eyeliner. Μια εκπληκτική πινελιά χρώματος σε αυτό τον μπρονζέ κόσμο Wild Earth, ένα νεύμα στο indigo των βαρβάρων, στο τυρκουάζ των Αμερικανών ιθαγενών και στο μπλε της Αλεξάνδρειας.

Diorshow In & Out Eyeliner

001 Blue / Black

002 Bronze / Brown

ΝΥΧΙΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

Η τελική πινελιά του look Wild Earth βρίσκεται στα ακροδάχτυλά σας με το Dior Vernis

που τους χαρίζει χρώμα και φως. Τέσσερεις αποκλειστικές και ακαταμάχητες αποχρώσεις: Orange Sienna, ηφαιστειώδης πορτοκαλί απόχρωση με ένα κίτρινο άγγιγμα, Terra Gold

σε εθιστικό μπεζ χρυσό, Blue Drop, πολύτιμο εξαιρετικά ιριδίζον μπλε σαν σταγόνα νερού

στην έρημο και Wild Earth, μια καφέ απόχρωση που πλημμυρίζει μια άγρια γη.

Dior Vernis

425 Terra Gold

536 Orange Sienna

708 Blue Drop

826 Wild Earth

Τελευταίο και εξίσου σημαντικό, το Sun Glow ένα καινοτόμο top coat, που προσφέρει προστασία από την άμμο και το αλμυρό νερό. Αυτό το φλογερό βερνίκι, εμπνευσμένο από

τις ακτίνες του ήλιου, μπορεί να φορεθεί μόνο του ή να εφαρμοστεί ως top coat για να ενισχύσει την ιριδίζουσα λάμψη των αποχρώσεων Terra Gold, Wild Earth και Orange Sienna.

Sun Glow

026

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top