Απειλείται με πρόστιμο η Κύπρος

Απειλείται με πρόστιμο η Κύπρος

Οι βιώσιμες μεταφορές σε χαμηλά επίπεδα, αναμένονται οικονομικές κυρώσεις, λέει η Επίτροπος Περιβάλλοντος.

Οι βιώσιμες μεταφορές στην Κύπρο βρίσκονται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και η μη προώθηση τους αναμένεται ανάμεσα σε άλλα να επιφέρει αυστηρές οικονομικές κυρώσεις στη χώρα μας λόγω κυρίως της αύξησης των εκπομπών ρύπων στην ατμόσφαιρα καθώς και την αύξηση προβλημάτων υγείας στον πληθυσμό, είπε η Επίτροπος Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου.

Σε χαιρετισμό της στην ημερίδα «Από τους ρύπους στη βιώσιμη ενέργεια» ανέφερε ότι τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) αποτελούν στρατηγικό και επιχειρησιακό σχέδιο με ολιστική προσέγγιση, που έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες κινητικότητας των ανθρώπων σήμερα και στο μέλλον για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στις πόλεις και τα περίχωρα τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.