LIKE ONLINE

Mη σου τύχει: Παράτησε τον γαμπρό γιατι δεν ήξερε μαθηματικά!

Mη σου τύχει: Παράτησε τον γαμπρό γιατι δεν ήξερε μαθηματικά!

Πολλές φορές οι γυναικείες δικαιολογίες δεν έχουν προηγούμενο. Όμως, η συγκεκριμένη Ινδή έδωσε στην έννοια "δικαιολογία" άλλη αίγλη.

Παράτησε σύξυλο τον μέλλοντα άνδρα της και εκατοντάδες καλεσμένους, με πρόφαση την... αδυναμία του γαμπρού στα μαθηματικά.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι συγγενείς της νύφης, υποψιαζόμενοι το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο του γαμπρού, θέλησαν να ελέγξουν τις γνώσεις του, εξετάζοντάς τον στα μαθηματικά.

Ο νεαρός αποδείχτηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων, αποτυγχάνοντας σε μία απλούστατη πράξη και δίνοντας λάθος απάντηση στο πόσο κάνει 15 + 6.

Όταν άκουσε το αποτέλεσμα, η μέλλουσα νύφη έφυγε τρέχοντας. Κυριολεκτικά.

Μέχρι και η αστυνομία κλήθηκε να μεσολαβήσει υπέρ του γαμπρού, όμως, μάταια....

Οι περισσότεροι γάμοι στην Ινδία γίνονται κατόπιν συμφωνίας μεταξύ οικογενειών. Και είναι εξαιρετικά σύνηθες να παντρεύονται άνθρωποι που ελάχιστα γνωρίζονται μεταξύ τους.


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top