ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ένταση στην εκδήλωση για την Αμμόχωστο – Διαφώνησαν για τα συνθήματα

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ένταση στην εκδήλωση για την Αμμόχωστο – Διαφώνησαν για τα συνθήματα

Ένταση σημειώθηκε μετά την ομιλία του Δημάρχου Αμμοχώστου, έξω από το Προεδρικό μέγαρο την Παρασκευή (28/6) όπου διαδραματίζεται εκδήλωση διαμαρτυρίας για την πόλη.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της ομιλίας, παρευρισκόμενοι, φώναζαν «Η Κύπρος είναι Ελληνική» και άλλοι «Η Κύπρος ανήκει στον λαό της» με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση μεταξύ τους.

«Είμαστε εδώ για να πούμε στον Πρόεδρο ότι ο λαός και αυτός ο λαός που είναι εδώ πενθεί δεν γλεντά. Ο λαός θέλει λύση στα σωστά πλαίσια. Δεν θέλουμε να ακούμε ιστορίες για δύο κράτη. Μία Κύπρος υπάρχει και αυτή είναι η επανενωμένη ομοσπονδιακή Κύπρος», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αμμοχώστου, Αλέξης Γαλανός.

Επίσης, ανέφερε: «Προεδρε προχωράτε όπως προχωρούσατε προεκλογικά προς τη κατεύθυνση της λύσης. Μπορεί να υπάρχουν κατεστημένα που δεν θέλουν λύση, όμως η υστεροφημία σας στηρίζεται στη λύση του Κυπριακού». 

Στην συνέχεια εισήλθε με αντιπροσωπεία εντός του Προεδρικού για να παραδώσει υπόμνημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE