Πώς ήταν πριν 30 χρόνια η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πώς ήταν πριν 30 χρόνια η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Τι 5 τι 35;» είπε η παρουσιάστρια…

Η δημοφιλής παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, δημοσίευσε φωτογραφία της, στην οποία κρατά άλλη δική της εικόνα, από τον καιρό που ήταν 5 ετών.

Μάλιστα, συγκρίνει τον εαυτό της, από τότε που ήταν στην παιδική της ηλικία, μέχρι και σήμερα.

«Τι 5 τι 35; Το ύφος παραμένει ίδιο», ανέφερε στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Παρασκευής (28/6).

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι όντως, η ομοιότητα από τότε που ήταν 5 χρονών με το σήμερα, που είναι 35, είναι πάρα πολλές.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE