Πώς ήταν πριν 30 χρόνια η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πώς ήταν πριν 30 χρόνια η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Τι 5 τι 35;» είπε η παρουσιάστρια…

Η δημοφιλής παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, δημοσίευσε φωτογραφία της, στην οποία κρατά άλλη δική της εικόνα, από τον καιρό που ήταν 5 ετών.

Μάλιστα, συγκρίνει τον εαυτό της, από τότε που ήταν στην παιδική της ηλικία, μέχρι και σήμερα.

«Τι 5 τι 35; Το ύφος παραμένει ίδιο», ανέφερε στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Παρασκευής (28/6).

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι όντως, η ομοιότητα από τότε που ήταν 5 χρονών με το σήμερα, που είναι 35, είναι πάρα πολλές.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE