Πώς ήταν πριν 30 χρόνια η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πώς ήταν πριν 30 χρόνια η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Τι 5 τι 35;» είπε η παρουσιάστρια…

Η δημοφιλής παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, δημοσίευσε φωτογραφία της, στην οποία κρατά άλλη δική της εικόνα, από τον καιρό που ήταν 5 ετών.

Μάλιστα, συγκρίνει τον εαυτό της, από τότε που ήταν στην παιδική της ηλικία, μέχρι και σήμερα.

«Τι 5 τι 35; Το ύφος παραμένει ίδιο», ανέφερε στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Παρασκευής (28/6).

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι όντως, η ομοιότητα από τότε που ήταν 5 χρονών με το σήμερα, που είναι 35, είναι πάρα πολλές.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE