Χαμός σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού! Άγριο ξύλο, αίματα και ένας 50χρονος στην Εντατική να χαροπαλεύει

Χαμός σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού! Άγριο ξύλο, αίματα και ένας 50χρονος στην Εντατική να χαροπαλεύει

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 50χρονος, μετά από συμπλοκή που προηγήθηκε σε νυκτερινό κέντρο της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 1.40 τα ξημερώματα σήμερα ενώ ο 50χρονος βρισκόταν σε νυκτερινό κέντρο στη Λεμεσό μαζί με πέντε άλλους ομοεθνείς του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συνεπλάκησαν με ομάδα άλλων αλλοδαπών που βρίσκονταν εκεί.

Η συμπλοκή συνεχίστηκε και εκτός κέντρου, με ανταλλαγές χτυπημάτων εκατέρωθεν  όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 50χρονος. Τα υπόλοιπα πρόσωπα εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς ο 50χρονος φέρει υπαραχνοειδή αιμορραγία, ενδοκοιλιακή αιμορραγία, κατάγματα στέρνου και πλευρών. Η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

Στην Αττάλεια αναμένεται να μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, κατόπιν γραπτών διαβεβαιώσεων από την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE