ΚΥΠΡΟΣ

Ξεκίνησε η μελέτη του ΑΠΟΕΛ στον Απόλλωνα

Ξεκίνησε η μελέτη του ΑΠΟΕΛ στον Απόλλωνα

H επιστροφή του Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας επιτρέπει στους γαλάζιους να βλέπουν τον επόμενο αγώνα σαν έναν μεγάλο τελικό .

Η επόμενη αναμέτρηση είναι το μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία και ήδη μετα το τέλος του χθεσινού αγώνα οι γαλάζιοι έχουν ξεκινήσει να βλέπουν τον επόμενο αγώνα. Ο Ιοαν Αντονε έχει ξεκινήσει να έχει στο μυαλό του ήδη την αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ και να μελετά την κάθε λεπτομέρεια , αλώστε οι καλοί προπονητές μόλις τελειώσει ο αγώνας άμεσα ξεκινούν την μελέτη του επόμενου αντιπάλου. Με ποιους παίκτες θα παραταχθεί το ΑΠΟΕΛ τι καινούργια στοιχεία έχει βάλει ο Φινκ από την τελευταία φορά που βρέθηκαν οι δυο ομάδες και πάλι στο ΓΣΠ και πολλά παρόμοια στοιχεία.

 Η επιστροφή του Σαγκοι έφερε άμεσα αποτελέσματα με τον Αργεντινό να σκοράρει και να δίνει στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς και ασφαλώς με την επιστροφή του Σαγκοι έχει ανεβεί και η απόδοση κι άλλων παικτών στους γαλάζιους.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top