Η μεγάλη ΚΑΨΟΥΡΑ του «Πούρσα» αυτός ο παίκτης!

Η μεγάλη ΚΑΨΟΥΡΑ του «Πούρσα» αυτός ο παίκτης!

Την απόκτηση του Σέρβου μέσου, Σάσα Μαριάνοβιτς ανακοίνωσε σήμερα (28/06) η Νέα Σαλαμίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Στη «φαρέτρα» του Πουρσαϊτίδη, έμπειρος Σέρβος μέσος! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, ήταν η μεγάλη… καψούρα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, αφού τον ήθελε στην ομάδα του και τις προηγούμενες τρεις μεταγραφικές περιόδους (!), τον Ιανουάριο του 2018, το καλοκαίρι του 2018 και τον Γενάρη του 2019, όμως επειδή διατηρούσε συμβόλαιο με την πρώην ομάδα του, δεν έγινε κατορθωτο να μείνει ελεύθερος για να προχωρήσει το deal!

Τελικά, φέτος μετά από συντονισμένες ενέργειες της ομάδας προγραμματισμού της Αμμοχωστιανής ομάδας, κατάφεραν να του «σπάσουν» το συμβόλαιο του και να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα»!

Να προσθέσουμε ότι οι άνθρωποι της Βαρωσιώτικης ομάδας, κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα, γι΄ αυτό και δεν διέρρευσε το παραμικρό που ίσως να έθετε σε κίνδυνο τη μεταγραφή, ενώ ήταν από τις πρώτες επιλογές για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή (σσ. αγωνίζεται ως 6άρι και 8άρι).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE