ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Καταγγέλλει Unite Cyprus το ΕΛΑΜ - 'Προκάλεσαν στην θέα της Ελληνικής σημαίας'

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Καταγγέλλει Unite Cyprus το ΕΛΑΜ - 'Προκάλεσαν στην θέα της Ελληνικής σημαίας'

Για τα επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, την Παρασκευή (28/6) στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Αμμόχωστο, τοποθετήθηκε το ΕΛΑΜ.

Μέσω ανακοίνωσής του το ΕΛΑΜ αναφέρει: 'Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν στην θέα της Ελληνικής σημαίας τα μέλη της δικοινοτικής ομάδας «Unite Cyprus»'.

Προσθέτει επίσης: 'Το μένος και το μίσος τους ήταν τόσο μεγάλο, αφού τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και Τουρκοκύπριοι, δεν δίστασαν να προπηλακίσουν τον εκλεγμένο από τους Αμμοχωστιανούς Βουλευτή του Κινήματός μας, Λίνο Παπαγιάννη'.

'Παρ’ όλα αυτά, τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρέμειναν στον χώρο της εκδήλωσης ειρηνικά, μέχρι το τέλος, με τις Ελληνικές σημαίες να κυματίζουν αγέρωχα, όπου μαζί με τους υπόλοιπους Αμμοχωστιανούς διατράνωσαν τη θέλησή για Απελευθέρωση και Επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες' υποστηρίζεται.

'Το μήνυμα μας είναι ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση. Δεν θα υποστείλουμε την Ελληνική σημαία, δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας, μέχρι την τελική δικαίωση' καταλήγει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top