ΚΥΠΡΟΣ: Οι επόμενες δημόσιες αργίες που πλησιάζουν σύντομα

ΚΥΠΡΟΣ: Οι επόμενες δημόσιες αργίες που πλησιάζουν σύντομα

Πώς και πώς αναμένει ο καθένας μας τις δημόσιες αργίες που θα προσφέρουν λίγες στιγμές χαλάρωσης. 

Σίγουρα οι επόμενες δημόσιες αργίες δεν θα αργήσουν να έρθουν, αφού σε λιγότερο από ενάμιση μήνα πλησιάζει η 15η Αυγούστου, με την οποία και θα ολοκληρωθεί και το φετινό καλοκαιρί του 2019.

Όσον αφορά τις επόμενες δημόσιες αργίες τις οποίες θα αναμένουμε, είναι στο σύνολο έξι, μία στον Αύγουστο, δύο τον Οκτώβριο και τρείς τον Δεκέμβριο που αφορούν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα:

15 Αυγούστου- Πέμπτη -Κοίμηση της Θεοτόκου
1 Οκτωβρίου -Τρίτη - Ημέρα Ανεξαρτησίας της Κύπρου
28 Οκτωβρίου - Δευτέρα - Ημέρα του Όχι
24 Δεκεμβρίου - Τρίτη - Παραμονή Χριστουγέννων
25 Δεκεμβρίου - Τετάρτη - Χριστούγεννα
26 Δεκεμβρίου - Πέμπτη- Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE