ΔΙΕΘΝΗ

Προχώρησαν τα φαβορί στο Indian Wells

Προχώρησαν τα φαβορί στο Indian Wells

Συνεπείς ήταν Μαρία Σαράποβα, Βικτόρια Αζαρένκα στο Indian Wells και θα αναμετρηθούν, όπως αναμενόταν, στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης!

Η 27χρονη Ρωσίδα, Νο.2 στο ταμπλό, επικράτησε 6-1, 7-5 της Γιανίνα Βικμάγερ, ενώ η Βίκα (Νο.32) κέρδισε 6-2, 6-4 την Κίρστεν Φλίπκενς. Και οι δύο απέκλεισαν Βελγίδες, δηλαδή! Στο head to head η Λευκορωσίδα προηγείται με 7-6 και η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν το 2013 στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου πήρε τη νίκη η Μάσα.

Κατά τα άλλα, τα περισσότερα φαβορί συνεχίζουν την πορεία τους στην Καλιφόρνια... Η Κάρολιν Βοζνιάκι (Νο.4) λύγισε με 7-6(3), 6-4 την Ονς Τζαμπέρ και έκλεισε ενδιαφέρον ραντεβού με την ανερχόμενη Ελβετίδα Μπελίντα Μπέντσιτς (Νο.31), που άφησε έξω με 6-2, 7-6(2) την Μπογιάνα Γιοβανόφσκι.

Στον επόμενο γύρο του Premier Mandatory event πέρασε και η Άνα Ιβάνοβιτς (Νο.5), μετά την άνετη νίκη της με 6-3, 6-1 επί της Γιούλια Πουτίντσεβα και θα παίξει στη συνέχεια με τη φορμαρισμένη Καρολίν Γκαρσία (Νο.25), που απέκλεισε την Πολίνα Χέρτσογκ με 6-4, 6-7(5), 6-4.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top