Μετά το αδιέξοδο… διοικητικές εξελίξεις – Κατεβαίνουν Κύπρο οι ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!

Μετά το αδιέξοδο… διοικητικές εξελίξεις – Κατεβαίνουν Κύπρο οι ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!

Το διοικητικό αδιέξοδο που παρατηρείται σε κυπριακή ομάδα οδηγείται προς το τέλος του, όπως έμαθε ο Αιχμηρός.

Όπως μαθαίνει ο Αιχμηρός, επενδυτική ομάδα ετοιμάζεται να ασχοληθεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και να δώσει λύση στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Στόχος να αναδιοργανωθεί από την αρχή το τμήμα και να στελεχωθεί έγκαιρα και σωστά η ομάδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ σύντομα θα έχουμε… άφιξη των επενδυτών και οι διεργασίες θα τρέξουν στο τελικό τους στάδιο για να κλείσει η συμφωνία.

Οπότε μείνετε συντονισμένοι και ο Αιχμηρός θα σας ενημερώσει…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE