ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όνειρο: Oι Σιαπάνης – Σαββίδης στους «4» του Πανευρωπαϊκού!

Όνειρο: Oι Σιαπάνης – Σαββίδης στους «4» του Πανευρωπαϊκού!

Mεγάλες στιγμές για το κυπριακό βόλεϊ. Το σούπερ δίδυμο Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης πέρασαν στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που γίνεται στο Goteborg της Σουηδίας.

Οι δυο σούπερ ήρωες της άμμου κέρδισαν τους Ιταλούς Tobia Marcheto και Alberto Di Silvestre και προκρίθηκαν στους «4». Μια επιτυχία χωρίς προηγούμενο.

Οι Σιαπάνης και Σαββίδης ήταν εντυπωσιακοί κερδίζοντας τους Ιταλούς με 2-0 σετ 21-18 και 21-19 δείχνοντας την ανωτερότητά τους, αλλά και την σπουδαία κλάση τους. Το γεγονός ότι έπαιξαν το τρίτο παιχνίδι την ημέρα και η κούραση δεν τους κατέβαλε ποσώς.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε μετά τον αγώνα: «Δεν έχει προηγούμενο η επιτυχία. Η Κύπρος στους «4» ενός Πανευρωπαϊκού. Τα παιδιά δικαιώθηκαν. Οι αντίπαλοί μας δεν ήταν τυχαίοι, αφού οι Ιταλοί και οι άλλες ομάδες που αποκλείσαμε είναι πολύ σπουδαίες ομάδες».

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στους ημιτελικούς του αγώνα Ολλανδίας – Σλοβενίας για το μετάλλιο αρχικά και βλέπουμε…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top