ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: Ευδιάθετος ο Νίκος Αναστασιάδης- Απογορεύονται οι επισκέψεις

ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:  Ευδιάθετος ο Νίκος Αναστασιάδης- Απογορεύονται οι επισκέψεις

Στο Νοσοκομείο Meditteranean θα νοσηλευτεί για λίγες μέρες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετά την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29/6, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντα του σε δυο με τρεις εβδομάδες.

 
Μετά το πέρας της επέμβασης,  ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου δήλωσε  "όπως γνωρίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε ένα ατύχημα σήμερα το πρωί, συνεπεία του οποίου υπέστη κάταγμα δεξιού μηρού".
 
" Υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις 15.50 σήμερα. Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ώρα 17.30 και αναμένουμε, σύμφωνα με την ενημέρωση από το γιατρό, σε 2-3 εβδομάδες να επανέλθει κανονικά στα καθήκοντα του", συμπλήρωσε.
 
Εξάλλου ο χειρούργος Δρ Ανδρέας Παναγιώτου, ανέφερε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υπέστη ένα υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και υποβλήθηκε σε "ημιαθροπλαστική της δεξιάς κατ` ισχίον αρθρώσεως".
 
Η εγχείρηση ήταν χωρίς οποιαδήποτε επιπλοκή, είπε και πρόσθεσε πως ο Πρόεδρος είναι ευδιάθετος, βρίσκεται στο δωμάτιο του "και αναμένεται την Κυριακή 30/6 να κινητοποιηθεί και σε 2 με 3 εβδομάδες να επιστρέψει στα καθήκοντα του".
 
Ο Δρ.Παναγιώτου υπέδειξε πως, μετά την επέμβαση, απαγορεύονται οι επισκέψεις για 48 ώρες, προς αποφυγή οποιασδήποτε λοίμωξης.
 
Πέραν της οικογένειας του Προέδρου Αναστασιάδη και του Υπουργού Υγείας, στο Νοσοκομείο Mediterranean έσπευσαν, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης,  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, ο Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου Πέτρος Δημητρίου, ο Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου, Βίκτωρας Παπαδόπουλος και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top