ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- «Εξαφανίστηκαν» δύο ανήλικες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- «Εξαφανίστηκαν» δύο ανήλικες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για πολλοστή φορά, απουσιάζουν από το χώρο που διαμένουν η 15χρονη Βιβιάνα και 16χρονη Ελευθερία. Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους από την Αστυνομία.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζουν από τον χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία από τις 29/06/2019 και τα μεσάνυκτα στις 30/06/2019, η Vivianna Gabriella Boros 15 ετών και η Ελευθερία Κουφού, 16 ετών.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222,  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.