ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- «Εξαφανίστηκαν» δύο ανήλικες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- «Εξαφανίστηκαν» δύο ανήλικες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για πολλοστή φορά, απουσιάζουν από το χώρο που διαμένουν η 15χρονη Βιβιάνα και 16χρονη Ελευθερία. Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους από την Αστυνομία.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζουν από τον χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία από τις 29/06/2019 και τα μεσάνυκτα στις 30/06/2019, η Vivianna Gabriella Boros 15 ετών και η Ελευθερία Κουφού, 16 ετών.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222,  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE