ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- «Εξαφανίστηκαν» δύο ανήλικες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- «Εξαφανίστηκαν» δύο ανήλικες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για πολλοστή φορά, απουσιάζουν από το χώρο που διαμένουν η 15χρονη Βιβιάνα και 16χρονη Ελευθερία. Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους από την Αστυνομία.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζουν από τον χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία από τις 29/06/2019 και τα μεσάνυκτα στις 30/06/2019, η Vivianna Gabriella Boros 15 ετών και η Ελευθερία Κουφού, 16 ετών.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222,  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE