Ευχές Παυλόπουλου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη για ταχεία ανάρρωση

Ευχές Παυλόπουλου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη για ταχεία ανάρρωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε την Κυριακή 30/6 τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, ο Πρόεδρος Παυλόπουλος ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Προέδρου Αναστασιάδη, στον οποίον εξέφρασε θερμές ευχές για πλήρη και ταχεία ανάρρωση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE