Ραγίζει καρδιές η Στέλλα Μιζεράκη: Η φωτογραφία του Πάνου και το μήνυμα ένα μήνα μετά το θάνατό του

Ραγίζει καρδιές η Στέλλα Μιζεράκη: Η φωτογραφία του Πάνου και το  μήνυμα ένα μήνα μετά το θάνατό του

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο  περσινός νικητής του Power of Love έφυγε από τη ζωή ανήμερων των 28ων γενεθλίων του, σκορπίζοντας στη θλίψη το πανελλήνιο.

Η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη, θέλησε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα να στείλει το δικό της μήνυμα, ανεβάζοντας στα instastories μια φωτογραφία του και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ζει στη μνήμη μπορεί να ζήσει για πάντα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE