Ραγίζει καρδιές η Στέλλα Μιζεράκη: Η φωτογραφία του Πάνου και το μήνυμα ένα μήνα μετά το θάνατό του

Ραγίζει καρδιές η Στέλλα Μιζεράκη: Η φωτογραφία του Πάνου και το  μήνυμα ένα μήνα μετά το θάνατό του

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο  περσινός νικητής του Power of Love έφυγε από τη ζωή ανήμερων των 28ων γενεθλίων του, σκορπίζοντας στη θλίψη το πανελλήνιο.

Η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη, θέλησε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα να στείλει το δικό της μήνυμα, ανεβάζοντας στα instastories μια φωτογραφία του και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ζει στη μνήμη μπορεί να ζήσει για πάντα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE