Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Αναγιωτο ο οποίος όπως έγκυρα πληροφορούμαστε αφήνει το SIGMA αφού έδωσε τα χέρια με τον Κούλλη Νικολαάου και θα συμμετάσχει στη νέα σειρά του καναλιού που θα ονομάζεται «Αστέρια στην άμμο».
Ο Γιώργος Αναγιωτός θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του και ο ερχομός του στον Alpha δίνει μεγάλη δυναμική στο νέο πρότζεκτ που στήνεται.
Να θυμίσουμε ότι ο 33χρονος ηθοποιός το 2016 τιμήθηκε με το βραβείο 1ου αντρικού ρόλου από τον ΘΟΚ.
Το κάστ της σειράς να τονίσουμε ότι απαρτίζεται από κορυφαία ονόματα στο χώρο και τα 'Αστέρια στην Αμμο' αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις