ΠΑΦΟΣ: Ήθελαν να του κάνουν ζημιά - Δύο μέρες υπό κράτηση για τρεις νεαρούς

ΠΑΦΟΣ: Ήθελαν να του κάνουν ζημιά - Δύο μέρες υπό κράτηση για τρεις νεαρούς

Δύο μέρες υπό κράτηση για τρεις νεαρούς στην Πάφο. 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Κυριακή (30/6) διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 26, 23 και 20 ετών, που συνελήφθησαν το Σάββατο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν μετά από μαρτυρία που προέκυψε κατά την εξέταση καταγγελίας 27χρονου, σύμφωνα με τον οποίο στις 27/6/2019, άγνωστοι προκάλεσαν κακόβουλη ζημιά ύψους 4,000 ευρώ στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το όχημα, κατά τον πιο πάνω χρόνο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην Πάφο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE