ΠΑΦΟΣ: Ήθελαν να του κάνουν ζημιά - Δύο μέρες υπό κράτηση για τρεις νεαρούς

ΠΑΦΟΣ: Ήθελαν να του κάνουν ζημιά - Δύο μέρες υπό κράτηση για τρεις νεαρούς

Δύο μέρες υπό κράτηση για τρεις νεαρούς στην Πάφο. 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Κυριακή (30/6) διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 26, 23 και 20 ετών, που συνελήφθησαν το Σάββατο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν μετά από μαρτυρία που προέκυψε κατά την εξέταση καταγγελίας 27χρονου, σύμφωνα με τον οποίο στις 27/6/2019, άγνωστοι προκάλεσαν κακόβουλη ζημιά ύψους 4,000 ευρώ στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το όχημα, κατά τον πιο πάνω χρόνο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην Πάφο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE