ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;
Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Κυριακή (30/6) διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 26, 23 και 20 ετών, που συνελήφθησαν το Σάββατο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Είχαν διαφορές με 27χρονο και 'ξέσπασαν' στο αυτοκίνητο του- Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς
Τα πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν μετά από μαρτυρία που προέκυψε κατά την εξέταση καταγγελίας 27χρονου, σύμφωνα με τον οποίο στις 27/6/2019, άγνωστοι προκάλεσαν κακόβουλη ζημιά ύψους 4,000 ευρώ στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το όχημα, κατά τον πιο πάνω χρόνο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην Πάφο.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




