Μεγάλη πυρκαγιά στη Φυλή - Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο σημείο

Μεγάλη πυρκαγιά στη Φυλή - Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο σημείο

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός από την Πυροσβεστική σε χώρο εργοστασίου κοντά στη φωτιά της Φυλής το απόγευμα της Κυριακής (30/6).

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική ο άνδρας δεν έφερε εγκαύματα, η φωτιά δεν έφρασε στο εργοστάσιο και γι αυτό τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα.

Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά είναι σε εξέλιξη και υπάρχουν διάφορα εργοστάσια στην περιοχή τα οποία δεν κινδυνεύουν μέχρι στιγμής. 

Στο σημείο επιχειρούν 13 οχήματα με 26 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τρία υδροφόρα οχήματα και από αέρος δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα

Οι δυνατοί άνεμοι που πνεόυν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής και γι' αυτό οι δυνάμεις έχουν αυξηθεί.

ΠΗΓΗ: Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE