Μεγάλη πυρκαγιά στη Φυλή - Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο σημείο

Μεγάλη πυρκαγιά στη Φυλή - Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο σημείο

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός από την Πυροσβεστική σε χώρο εργοστασίου κοντά στη φωτιά της Φυλής το απόγευμα της Κυριακής (30/6).

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική ο άνδρας δεν έφερε εγκαύματα, η φωτιά δεν έφρασε στο εργοστάσιο και γι αυτό τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα.

Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά είναι σε εξέλιξη και υπάρχουν διάφορα εργοστάσια στην περιοχή τα οποία δεν κινδυνεύουν μέχρι στιγμής. 

Στο σημείο επιχειρούν 13 οχήματα με 26 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τρία υδροφόρα οχήματα και από αέρος δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα

Οι δυνατοί άνεμοι που πνεόυν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής και γι' αυτό οι δυνάμεις έχουν αυξηθεί.

ΠΗΓΗ: Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE