Μεγάλη πυρκαγιά στη Φυλή - Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο σημείο

Μεγάλη πυρκαγιά στη Φυλή - Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο σημείο

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός από την Πυροσβεστική σε χώρο εργοστασίου κοντά στη φωτιά της Φυλής το απόγευμα της Κυριακής (30/6).

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική ο άνδρας δεν έφερε εγκαύματα, η φωτιά δεν έφρασε στο εργοστάσιο και γι αυτό τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα.

Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά είναι σε εξέλιξη και υπάρχουν διάφορα εργοστάσια στην περιοχή τα οποία δεν κινδυνεύουν μέχρι στιγμής. 

Στο σημείο επιχειρούν 13 οχήματα με 26 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τρία υδροφόρα οχήματα και από αέρος δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα

Οι δυνατοί άνεμοι που πνεόυν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής και γι' αυτό οι δυνάμεις έχουν αυξηθεί.

ΠΗΓΗ: Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE