ΚΥΠΡΟΣ: 19χρονος «κρυβόταν» πίσω από σωρεία διαρρηξεων - Τα βρήκαν όλα στο δωμάτιο του

ΚΥΠΡΟΣ: 19χρονος «κρυβόταν» πίσω από σωρεία διαρρηξεων - Τα βρήκαν όλα στο δωμάτιο του

Στη σύλληψη 19χρονου προχώρησε την Κυριακή (30/6) η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας, καθώς και για νυχτερινές διαρρήξεις και κλοπές. 

Εναντίον του 19χρονου προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε πέντε υποθέσεις νυχτερινών διαρρήξεων δωματίων και κλοπών που διαπράχθηκαν στις 30 Ιουνίου, 2019, στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου κλάπηκαν χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας 1,140 ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε την Κυριακή στο δωμάτιο του 19χρονου, εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία ο ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε ότι αποτελούν μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.

Ο 19χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.