ΚΥΠΡΟΣ: 19χρονος «κρυβόταν» πίσω από σωρεία διαρρηξεων - Τα βρήκαν όλα στο δωμάτιο του

ΚΥΠΡΟΣ: 19χρονος «κρυβόταν» πίσω από σωρεία διαρρηξεων - Τα βρήκαν όλα στο δωμάτιο του

Στη σύλληψη 19χρονου προχώρησε την Κυριακή (30/6) η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας, καθώς και για νυχτερινές διαρρήξεις και κλοπές. 

Εναντίον του 19χρονου προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε πέντε υποθέσεις νυχτερινών διαρρήξεων δωματίων και κλοπών που διαπράχθηκαν στις 30 Ιουνίου, 2019, στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου κλάπηκαν χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας 1,140 ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε την Κυριακή στο δωμάτιο του 19χρονου, εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία ο ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε ότι αποτελούν μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.

Ο 19χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE