Πήγε να δει το «Βουράτε Γειτόνοι» και κέρδισε αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγε να δει το «Βουράτε Γειτόνοι» και κέρδισε αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κληρώθηκε τη Τρίτη 18 Ιουνίου ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της ταινίας Βουράτε Γειτόνοι.

Η κλήρωση έγινε στον εκθεσιακό χώρο του Ομίλου Πηλακούτα, στον Αγ. Δομέτιο, στη Λευκωσία και νικητής του αυτοκινήτου Dacia Duster Comfort 1.5d Ci αναδείχτηκε ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου όπου και ενημερώθηκε ακριβώς μετά τη κλήρωση.

Τη Πέμπτη 27 Ιουνίου, έγινε η παράδοση του αυτοκινήτου στο νικητή. Την παράδοση του αυτοκινήτου έκανε η κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου, Head of Business Development του ομίλου Πηλακούτα, και ο κ. Γιώργος Τσιάκκας, σεναριογράφος της ταινίας Βουράτε Γειτόνοι.

Ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου θα κυκλοφορεί πλέον με ένα Dacia Duster 2WD Diesel, απολαμβάνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου αυτού όπως: Σύστημα πολυμέσων MEDIA NAV με οθόνη αφής, GPS με χάρτες της Κύπρου, Αυτόματος πιλότος οδήγησης και σταθεροποιητής ταχύτητας, Ζάντες αλουμινίου 16’’, Βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα και Αυτόματο σύστημα κλιματισμού.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.