Ανακοίνωσε συνεργασία με Κονιώτη

Ανακοίνωσε συνεργασία με Κονιώτη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πέγεια FC…

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον φυσιοθεραπευτή Κωνσταντίνο Κονιώτη και το φυσιοθεραπευτήριο του.
Ο Κωνσταντίνος θα είναι υπεύθυνος για την πρόληψη και την αποκατάσταση των τραυματισμών καθώς και θα μας παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλους τους αγώνες.
Έίναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνουμε αυτή τη συνεργασία αφού η υγεία των αθλητών μας είναι το πρώτο μας μέλημα.
Κωνσταντίνε καλωσόρισες στην Πέγεια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE