Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σε ανάλυσή του αναφορικά με τον τομέα των Εναλλακτικών Επενδυτικών Ταμείων (AIFs), κατά το International Investors Summit, που πραγματοποιήθηκε στις 27-29 Ιουνίου, στη Λεμεσό, ο κ. Αργυρίδης σημείωσε πως «η Κύπρος αποτελεί ήδη ένα ισχυρό επιχειρηματικό κέντρο, το οποίο διαθέτει τους κατάλληλους μηχανισμούς για την ανάπτυξη των Επενδυτικών Ταμείων και ως εκ τούτου η στήριξη στοχευμένων πρωτοβουλιών που ενισχύουν αυτή την προσπάθεια συνιστά προτεραιότητα για τη cdbbank».
Ακολούθως, αναφέρθηκε στους σημαντικότερους παράγοντες προσέλκυσης Εναλλακτικών Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο, εξηγώντας πως «η ευελιξία ως προς τη μορφή και τη σύσταση τέτοιων Ταμείων σε συνδυασμό με τα χαμηλά κόστη σύστασης και λειτουργίας τους, καθώς επίσης το σύγχρονο ρυθμιστικό και νομοθετικό περιβάλλον, τα φορολογικά κίνητρα, τα πρότυπα διαφάνειας και η δυνατότητα πρόσβασης σε αγορές της Ευρώπης που παρουσιάζουν υψηλή ανάπτυξη, καθιστούν τη χώρα μας ιδανική επιλογή για τους διεθνείς επενδυτές».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




